Nieuwe website
Lees meer...

Atma Vidya Bhavana Yoga Niketan Belgium vzw

Yogalessen voor iedereen

Waarde bezoeker

Swagatam! Welkom!

Je wil een zeer goede en verstrekkende beslissing nemen: je wenst de kwaliteit van je leven te verbeteren, zowel fysisch als psychisch.

Je wil kiezen voor een weg van ontspanning, rust, vrede, en vooral, verdieping en verruiming van je bewustzijn. Zij die het reeds gedaan hebben, weten dat ze er alleen maar wèl bij varen...

Het enige wat je nodig hebt om dat tot een goed resultaat te voeren is: geduld en volhardingsvermogen.

Als je regelmatig de lessen volgt en de geleerde technieken regelmatig in praktijk brengt, dan volgt de rest vanzelf, zonder dat het je kopbrekens kost of dat je in één of ander moet geloven.

Van onze kant zullen wij je zo goed mogelijk begeleiden op een ontdekkingstocht naar de bronnen van jezelf, naar een verruimd en verdiept bewustzijn, naar een vergroot zelfvertrouwen, een diepere rust en innerlijke vrede. Dit is de basis die je toelaat beter om te gaan met stress, om depressies te overwinnen en fysisch en psychisch sterker in het leven te staan en je innerlijk vrij te maken van de zovele conditioneringen en invloeden . . .

Laat dit je lichtbaken of je barometer zijn: je yogapraktijk moet je geleidelijk aan vrij maken! Wanneer je het gevoel hebt dat het je afhankelijk maakt, is er iets mis: ofwel met je eigen praktijk, ofwel met de leiding of met het systeem!

Wij wensen je alle succes toe.